Badrumsrenovering - nu händer det!

Nu är det snart dags för lite julledighet. Och det är SÅ efterlängtat! Det blir ingen jul med släkten i år, så jag och min sambo har bestämt oss för att hyra en stuga i fjällen under ett par veckor. Vi hade rätt mycket extra komptimmar som vi kunde ta ut så vi ska unna oss långledighet.

Jag känner mig verkligen less på mörkret som råder just nu. Har Stockholm någonsin varit så här mörkt? Nej, jag ser verkligen fram emot en lite ljusare tillvaro med mycket snö, mys framför brasan, långa promenader, varm choklad, att få sitta i en fåtölj med en mysig bok. En vecka kommer även min bror och hans kille upp. Det ska verkligen bli så himla härligt.

Vi ska renovera badrum!

När katten är borta … renoverar mössen vårt badrum! Det är sant! Äntligen! Jag har längtat såååå länge efter den här badrumsrenoveringen. Nu när vi åker till fjällstugan så ska det komma hem ett gäng till oss som ska renovera vårt badrum medan vi är på långledighet. Vilken dröm! Att lämna hemmet med ett gammalt badrum och sen få komma hem till den sortens badrum som jag alltid har drömt om. Vilken lycka!

Vi har anlitat Badrumsgruppen som utför badrumsrenovering i Stockholm. Vi tog in offerter från flera aktörer, men vi fastnade verkligen för Badrumsgruppen som sagt. Tillsammans med dem har vi planerat vårt badrum in i minsta detalj – allt från kakel, blandare, duschkabin osv. (Och jag ska äntligen få ett badkar)!

Badrumsrenovering – steg för steg på bara några veckor

Samma dag som vi åker ska de alltså riva ut det gamla badrummet och byta ut allt! Golvbrunn, avlopp, el, vatten – you name it. ALLT! Sen ska de fixa med tätskikt, golv, väggar, kakla, montera allt osv. När vi kommer hem behöver vi egentligen bara godkänna deras arbete. Snacka om vardagslyx! Trodde aldrig att det skulle vara så här ”lätt” att renovera badrum. Vi behöver bara ta det lugnt och resten sköter sig självt.

Hur blir er jul och nyår? Har ni någon bra bok att tipsa om inför vår fjällretreat?

17 dec 2020

Välkommen

Välkommen till www.evabrittsvensson.se. Här får du läsa om mitt liv och vad jag pysslar med alltmest.

Start
Andrasidan
Tredjesidan
Fjärdesidan

Erbjudande

Sponsorer

Dagens klädsel