Dags att renovera garage

För ett tagsen berättade jag att jag var lite sugen på att renovera hallen här hemma, men jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det, så därför har jag valt att lägga det på is.

Istället har jag börjat med nästa projekt - att renovera vårt garage. Garaget i sig är det inget fel på, men det är framförallt garageporten som måste bytas ut. Jag har hittat fina och prisvärda garageportar från Krafer. Ett företag som min väninna har tipsat mig om, hon och hennes man hade själva köpt garageport därifrån, så det känns tryggt. De har mängder av garageportar i olika färger och utföranden, men det var en som jag föll för direkt, en röd garageport. Tänk er en röd port mot vårt vita hus och gråa tak - jag tror det kan bli riktigt snyggt! Det bästa av allt är att de tillverkar specialanpassade garageportar, så man kan få en specialanpassad port efter sina önskemål!

Det viktigaste jag tänkte på när jag skulle välja garageport var att porten skulle vara snygg - såklart! Men även att jag ville ha en garageport i form av en takskjutport med dörr till, för en takskjutport tar inte så mycket plats vad jag har förstått. Dessutom ville jag ha en dörr vid sidan av för att enkelt kunna gå ut och in ur garaget utan att behöva öppna hela porten.

Det var också viktigt att ha en port med garageportmotor, så garagedörren kan öppnas via portautomatik - bara med ett klick! Men det kanske viktigaste av allt, att få hjälp med att montera vår garageport. Allt detta kunde Krafer erbjuda, så därför är jag väldigt nöjd över att min vän tipsade mig om denna återförsäljare och jag vill göra detsamma till er, för jag vet vilken djungel det kan vara att välja garageport!

7 dec 2017

Välkommen

Välkommen till www.evabrittsvensson.se. Här får du läsa om mitt liv och vad jag pysslar med alltmest.

Start
Andrasidan
Tredjesidan
Fjärdesidan

Erbjudande

Sponsorer

Dagens klädsel